Graduointi (vyökokeet)

Ohjeet vyökokeeseen osallistumiseen

• Ota selvää vyökoeajankohdasta! Värinuorten ja yleisenryhmän harjoittelijoille vyökoeajankohdat tiedotetaan hyvissä ajoin, ja ne on mainittu myös kausisuunnitelmassa.

• Varmista, että sinulla on valmentajan suositus vyökokeeseen osallistumiseen. Valitse suosituksen antanut valmentaja ilmoittaumislomakkeelta.

• Täytä allaoleva ilmoittatumislomake ja lähetä se seuralle. Saat kuittauksen lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta näet myös täyttämäsi tiedot.

• Maksa vyökoemaksu 25,- seuran tilille FI52 3636 3010 3483 16. Ota kuitti maksusta mukaan vyökokeeseen. Jos haluat ostaa judovyön seuralta maksa vyökoemaksun yhteydessä myös 10,- varustemaksu.

• Harjoittele ahkerasti ja tule vyökokeeseen reippaalla mielellä näyttämään osaamisesi!

Seuragraduointiin ilmoittautuminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.