Seura-asutilaus

OJK:n seuratuotteet, kuvasta linkki Stadiumin sivulle.
Niken asujen koko taulukko

Seura-asujen tilaaminen

OJK aloittaa yhteistyön Stadiumin kanssa seura-asujen toimittamisessa.

OJK:n seura-asukuvasto löytyy sivulta: https://www.stadiumteamsales.fi/oulunjudokerho/oulunjudokerho# (HOX! Stadiumin sivulla näkyviin hintoihin tulee lisäksi seuramerkin ja nimen painatuskulut. Nämä hinnat saat esiin klikkaamalla tuotekuvaa.)

Tuotteita voi käydä sovittamassa Stadiumin liikkeessä keskustassa. HOX! Hupparit ovat samoja Clique Basic Hoody huppareita kuin aikaisemminkin, ja niitä löytyy muutamia sovituskappaleita kerhohuoneesta.Niken tuotteiden kokotaulukko kuvassa oikealla, ja siitä linkki myös Stadiumin sivulle.

Tilattaviin tuotteisiin tullut lisäksi:

• Verkkatakki, junior, naisten ja miesten -mallit
  • Pitkähihaiset treenipaidat, junior ja aikuisten -mallit
  • Lyhythihaiset treenipaidat, junior, naisten ja miesten -mallit
    Painatus: seuran logo ja selkäteksti

• Verkkahousut junioreille ja aikuisille
  • Trikoot junior-, naisten- ja miestenmallit
    Painatus: seuran logo

Seuraava tilaus tehdään elokuun 2019 lopulla.

Ohjeet:

Täytä alla oleva tilauslomake.

Maksa tilaus. Seuran tilinro: FI22 2050 2100 0331 67 / Oulun judokerho ry. Kirjoita viestikenttään ”Seura-asutilaus, Tilaajan nimi”

Tulosta maksukuitti, tilaus luovutetaan maksukuittia vastaan.

SEURA_ASUTILAUS

Tarkasta vielä, että olet valinnut haluamasi tuotteet, ja olet kirjoittanut painatuksiin tulevan nimen oikein. Laske lisäksi tilauksesi kokonaishinta, ja kirjoita se allaolevaan kenttään.