Valmennus

Seuran valmennustoiminnasta vastaavat päävalmentaja Tuomas Narva, tekniikkavalmentaja Mika Haapalainen ja Jaana Ronkainen.

Valmennustoiminnan tavoite on kasvattaa kilpailijoita, jotka kykenevät saavuttamaan arvokisamitaleita aikuisten sarjoissa. Samalla valmennustoiminnan tavoitteena on tuottaa hyvälaatuista valmennusta ja opetusta, joka hyödyttää kaikkia seuran judokoita.

Lasten ja nuorten harjoittelua viitoittaa Judoliiton strategia 2013-2020, jonka päätavoite on rakentaa Suomesta judomaa, jossa jokaisesta seurasta on mahdollista edetä jopa olympiakultaan asti. Harjoittelussa tätä strategiaa ohjaa Judoliiton kehittämä ”Judokan urapolku”, jonka perusteella OJK:ssa on tehty alueelle sopiva versio ”Nuoren judokan urapolku Oulun judokerhossa”.

OJK:n urapolun mukaisesti harjoitteluryhmät on jaettu iän mukaan seuraavasti:

Perhe-judo 4-6 vuotiaat

Muksu-judo 6-7-vuotiaat