Judon peruskurssi

Judon peruskurssin tavoitteena on oppia judon alkeet ja kurssin päätteeksi suoritetaan keltainen vyö.

Harjoitusajat:

• ti ja to klo 18:00-19:00 Junioreiden (9-12 v) judon peruskurssi
  • ti ja to klo 19:00-20:30 Judon peruskurssi nuorille ja aikuisille

Kurssin hinta on 275 e,  joka sisältää peruskurssimaksun ja judoliiton ja OJK:n jäsenyyden 31.8.2020 saakka. Judoliiton jäsenyyden kautta kurssilaisilla on tapaturmavakuutus harjoittelua ja kilpailuja varten ja oikeus osallistua Judoliiton alaisiin tapahtumiin (leirit, kilpailut ja koulutus). Kurssimaksuun sisältyy myös keltaisen vyön vyökoemaksu, judopassi ja keltainen vyö.

Kurssille voi tulla aluksi pari kertaa kokeilemaan ennen kurssimaksun suorittamista.

Kurssilla tarvitset judopuvun, jotka tilataan yhteistilauksena kurssin alussa. Puvun hinta on n. 40-50 €. Lisäksi tarvitset sandaalit tatamin ulkopuolella liikkumista varten, pyyhkeen ja juomapullon.

Syksyn peruskurssit aloittavat tiistaina 3.9.2019 klo 18 (juniorit) ja klo 19 (nuoret ja aikuiset)

Harjoituspaikka on OJK:n sali Korvensuoran koulu, Leväsuontie 17, Oulu

Karttalinkki salille: https://goo.gl/maps/NrBNqD1aReJ2

Ilmoittautuminen allaolevilla lomakkeilla:

Junioreiden peruskurssin ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Judon peruskurssin ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.